Bekijk de 3D varianten van de studie naar een (onder)doorgang

Kan de N247 in Broek in Waterland ondergronds? Een uitgebreide studie laat zien wat de mogelijkheden zijn. Donderdag 24 november werden de onderzoeksresultaten en de 3D visualisaties van de vier varianten getoond tijdens de laatste atelierbijeenkomst over een (onder)doorgang N247 Broek in Waterland.

In deze studie zijn 3 ondergrondse varianten uitgewerkt en 1 bovengrondse variant. Tijdens een brede informatiemarkt op woensdag 30 november presenteert de provincie Noord-Holland in samenwerking met Dorpsraad Broek in Waterland en adviesbureau Arcadis de resultaten. Het is mogelijk om de 3D visualisaties alvast te bekijken. Dit kan via de smartphone:

https://twinmotion.unrealengine.com/presentation/1oxZEq67Fqfb4Rkq

 

 

of via de laptop/pc.

 

Het laden van het programma kost even tijd. Onderin het scherm is het mogelijk om te schakelen tussen de volgende varianten: huidige situatie, bovengrondse variant, de variant met vluchtstrook, de variant met busstrook en de subvariant verlengde onderdoorgang.  De subvariant verlengde onderdoorgang is de variant die bewoners van ons dorp hebben voorgesteld, en is meegenomen in de studie.

Lees meer op: https://onderdoorgangn247biw.pleio.nl/news/view/0ff03d1c-e945-42c2-8c60-78d1d6894905/bekijk-de-3d-varianten-van-de-studie-naar-een-onderdoorgang

Zoeken

Actueel

Notulen/Agenda

Kranten

Twitter