Verkeer A7 wordt vanaf april omgeleid door Broek in Waterland: INFORMATIEAVOND donderdag 14 maart 19.00u in De Broeker Kerk

Binnenkort verkeersoverlast in Broek door werk aan de A7: INFORMATIEAVOND donderdag 14 maart 19.00 in De Broeker Kerk

Er vinden vanaf april grote werkzaamheden plaats op de A7 aan een brug over het Noordhollands Kanaal, bij Purmerend. Het ene deel brug wordt een werkvak. Op het andere deel komen twee versmalde rijstroken per richting. Deze rijstroken zijn niet toegankelijk voor vrachtverkeer zwaarder dan 25 ton. De werkzaamheden zullen minimaal 5 maanden duren. Volgens Rijkswaterstaat geeft dit grote hinder en fors extra reistijd voor verkeer op de A7 bij Purmerend (meer dan één uur). 

Veel verkeer zal daarom omrijden over de N247, dus dit zal zeker ernstige verkeershinder geven voor de inwoners van Broek in Waterland en omgeving. Zwaar verkeer zal in elk geval actief omgeleid worden over de N247.  

Het is de verwachting dat er niet alleen dagelijks forse extra vertragingen zullen ontstaan, maar ook problemen met de leefbaarheid vanwege toenemend sluipverkeer. De Dorpsraad heeft Rijkswaterstaat bereid gevonden om de bewoners van Broek in Waterland en omgeving te komen informeren over de werkzaamheden en getroffen maatregelen. Ook is de Gemeente Waterland en de Provincie Noord-Holland gevraagd om vertegenwoordigd te zijn.

Tijdens de bijeenkomst kunnen bewoners vragen stellen.

Inloop vanaf 18.45u.Uiteraard zijn ook geïnteresseerden van de naastgelegen kernen welkom. 

Meer informatie is te vinden op deze website: https://www.rijkswaterstaat.nl/a7purmerend

Of neem contact op met de werkgroep Verkeer van de Dorpsraad: verkeer@dorpsraadbroekinwaterland.nl

 

Afbeelding met kaart, tekst, atlas, schermopnameAutomatisch gegenereerde beschrijving

 

Afbeelding met buitenshuis, hemel, boom, grasAutomatisch gegenereerde beschrijving

Zoeken

Actueel

Notulen/Agenda

Kranten

Twitter

WebWaterland.nl